Tingkat peranan industri perkasa TVET - Amin Ridzuan, Ishak (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Peranan industri perlu dipertingkatkan untuk memastikan pelaburan besar kerajaan bagi memperkasakan program Latihan Teknikal dan Pendidikan Vokasional (TVET) mencapai sasarannya.