Ibrahim Pengerusi Lembaga Pengarah UMP baharu - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
KUANTAN - Ahli Lembaga Pengarah Johor Corporation, Datuk Seri Ibrahim Ahmad, 61, dilantik sebagai Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang (UMP) selama tiga tahun, bermula 1 Januari lalu.