700 bakal ditawar sertai PLKI-ECRL - Nurul Nadira, Shaari (Berita Harian Sdn. Bhd., 2018)
Seramai 700 pelajar lepasan ijazah sarjana muda, diploma dan sijil kemahiran akan ditawarkan mengikuti Program Latihan Kemahiran Industri Rangkajan Rel Pantai Timur (PLKI-ECRL) sepanjang tahun ini.