UMP sumbang kelengkapan sekolah 70 anak asnaf - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2018)
KUANTAN - Seramai 70 murid daripada golongan asnaf dari sekitar bandar ini, Gambang, Kuala Pahang dan Nenasi dekat sini dibawa memilih kelengkapan sekolah dalam program Back T6 School anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Persatuan Wanita UMP (Matahari) dan QSR Brands (M) Holdings Berhad di sini, baru-baru ini.