Panduan Audit EKSA untuk Auditor Dalaman UMP - Siti Aishah, Ghani (n.a, 2018)
Disediakan panduan ringkas ini untuk dijadikan rujukan kepada auditor EKSA yang belum menghadiri kursus juruaudit EKSA. Ia hanya boleh dijadikan panduan kepada juruaudit Amalan 5S/QE sahaja. Tidak sesuai untuk staf baharu yang belum berpengalaman sebagai auditor Amalan 5S/QE.