Facelift UMP baik pulih rumah semarak aktiviti kemasyarakatan - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Pekan, 10 Disember- Universiti Malaysia Pahang (UMP) tidak hanya menumpukan kepada peranan utamanya sebagai sebagai sebuah universiti teknikal untuk melahirkan cendikiawan tersohor, namun turut mengerakkan kerja-kerja kemasyarakatan dalam kalangan warganya.