Projek Kongsi Rezeki bantu mahasiswa menjelang musim peperiksaan - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Pekan, 14 Disember- Jabatan Hal Hal Ehwal Pelajar dan Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) meneruskan Projek Kongsi Rezeki yang masuk tahun keempat penganjuran sebagai suatu inisitif dalam menyediakan juadah makan tengah hari kepada mahasiswa UMP dengan harga serendah RM1.00 sahaja bermula pada 12 hingga 14 Disember baru-baru ini.