UMP jalin kerjasama dengan KBS untuk manfaat belia - Nur Laila, Afandi (2017)
Putrajaya, 13 November - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Kementerian Belia dan Sukan Malaysia (KBS) dalam penawaran program akademik untuk dimanfaatkan belia negara ini dalam Majlis Menandatangani MoU antara KBS dengan Industri dan universiti serta Majlis Pelancaran Kick-Off Kafe Austisme di KBS Putrajaya.