UMP rai mahasiswa iktiraf sumbangan - Norhidayah, Mohamad (2017)
Kuantan, 13 Disember - Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan seramai 54 mahasiswa yang aktif dalam kokurikulum dan menyumbang dalam mengharumkan nama universiti dalam Majlis Sanjungan Pelajar anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) dalam mengiktiraf perkhidmatan dan sumbangan badan-badan pelajar serta tenaga penggerak bagi mengimarahkan pengalaman kampus di universiti ini.