Warga UMP sambut Maulidur Rasul - Nur Laila, Afandi (2017)
Pekan, 19 Dis – Lebih 600 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri dari staf pentadbiran, pensyarah, dan pengurusan tertinggi menyertai perarakan sempena Sambutan Maulidur Rasul Peringkat UMP 1439H/2017M dengan bertemakan “Kesatuan Ummah Kesejahteraan Negara” bertempat di Pusat Aktiviti Pelajar UMP Pekan semalam.