UMP hulur sumbangan kelengkapan sekolah keluarga asnaf dan anak yatim - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Kuantan - Seramai 70 anak-anak dalam kalangan asnaf dan anak yatim sekitar Gambang, Kuala Pahang, Nenasi dan Kuantan berpeluang memilih pakaian sekolah mereka sendiri dalam “Program Back To School” anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Persatuan Wanita UMP (Matahari) dan mendapat sokongan pihak QSR Brands (M) Holdings Berhad yangmenyediakan juadah makan tengah hari di Restoren KFC hari ini.