70 kanak-kanak asnaf terima bantuan sekolah - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Seramai 70 kanak-kanak golongan asnaf mendapat kelengkapan persekolahan yang disumbangkan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Persatuan Wanita UMP dan KFC Malaysia, semalam.