Bersyukur rumah dibaik pulih - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
"Saya bersyukur dan hanya mampu mengucapkan terima kasih kepada Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang membaiki kerosakan rumah dan membina bilik air baru untuk keselesaan kami sekeluarga.