Penuntut universiti disaran timba pengalaman jadi sukarelawan - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
KUANTAN - Penuntut institusi pengajian tinggi disaran meluangkan masa menyertai aktiviti sukarelawan bagi memupuk kesedaran selain meningkatkan keyakinan serta membentuk nilai murni dalam diri mereka.