Ubah wajah Kuala Pahang - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
PEKAN - Projek Facelift D'Kuala merupakan inisiatif Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam mengubah wajah dan identiti Kuala Pahang yang dikenali sebagai perkampungan nelayan ke arah pembangunan dan pendidikan pelancongan.