Teks Ucapan Yang Hormat Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Sempena Majlis Perasmian The Fourth Seminar On Developing & Sustaining Safety Culture in Malaysia - Pejabat, Naib Canselor UMP (Universiti Malaysia Pahang, 2016)
Bagi pihak pengurusan dan seluruh warga UMP, saya ingin merakamkan ucapan selamat datang dan setinggi-tinggi penghargaan kepada tetamu kehormat kita, Yang Berhormat Dato’ Sri Haji Ismail Haji Abd Mutalib, Timbalan Menteri Sumber Manusia atas kesudian beliau untuk hadir bagi menyempurnakan perasmian DSSCM IV pada pagi ini.