Facelift D'Kuala pulih rumah nelayan - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) tidak hanya menumpukan kepada peranan utamanya sebagai sebuah universiti teknikal untuk melahirkan cendekiawan tersohor, namun turut menggerakkan kerja-kerja kemasyarakatan dalam kalangan warganya.