Pupuk kesedaran penuntut - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Pembabitan penuntut universiti dalam aktiviti sukarelawan penting bagi memupuk kesedaran selain meningkatkan keyakinan serta membentuk nilai murni dalam diri mereka.