Berjaya harum nama Malaysia - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
KUANTAN - Pelajar Ijazah Kedoktoran (PhD) Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (FKKSA) berjaya mengharumkan nama Malaysia apabila telah merangkul tempat kedua dalam Pertandingan Falling Wall Labs 2017 di Berlin, Jerman 8 dan 9 November lalu.