Anugerah Puspanita jadi pemangkin semangat - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
KUANTAN - Penerima Anugerah Puspanita di Majlis Konvokesyen Ke-12 Universiti Malaysia Pahang (UMP), menjadikan sokongan ibu bapanya sebagai pembakar semangat dalam mengejar impian.