UMP tingkat kecekapan dengan memperkemas pentadbiran dan pengurusan - Norhidayah, Mohamad (2017)
Pekan - Seramai 100 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam dari pelbagai jabatan berkumpul dalam Program Agenda Transformasi Pengurusan dan Pentadbiran 2.0 Siri 1 (ATTP) bagi membincangkan isu berkaitan pengurusan dan pentadbiran dalam bengkel anjuran Jabatan Hal Ehwal Korporat dan Pengurusan Kualiti (JHKK) yang berlangsung dalam Dewan Bankuet Canseleri Tun Abdul Razak di UMP Pekan.