Ubah landskap sosial - Raja Norain Hidayah, Raja Abdul Aziz (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Suaranya berubah menjadi sebak, kerap kali percakapannya terhenti dengan air mata yang dilihat bertakung di hujung matanya.