Pelaburan, Strategi betul - Meor, Ahmad; Nasrin Rizal, Ishak (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Pelbagai inovasi hebat dihasilkan universiti awam (UA) saban tahun, namun bilangan yang berjaya dikormesialkan masih kurang memberangsangkan, malah pernah tercetus isu penyelidikan dikatakan 'syok sendiri'.