Konsert Milenia UMP-Utusan meriah - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN - Lebih 1,000 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) serta komuniti setempat hadir memeriahkan Konsert Milenia Expoconvo 2017 yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP kampus Gambang di sini semalam.