Graduan UMP diingat hayati nilai murni - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
Graduan universiti Malaysia Pahang (UMP) diingatkan agar menghayati nilai murni dan melaksanakan tanggungjawab profesional dalam membuat keputusan terbaik khususnya dalam lapangan kerja.