Pekerja dipelawa sambung pengajian - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerusi anak syarikat, UMP Advanced mempelawa orang ramai, terutama pekerja menyambung pelajaran dalam empat program sarjana muda separuh masa di tawarkannya.