Pengiktirafan buat ayahanda, bonda - Ghazali, Alias (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2017)
KUANTAN – Pemangku Raja Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah dianugerahkan Ijazah Kehormat Doktor Pengurusan daripada Universiti Malaysia Pahang (UMP) sempena Majlis Konvokesyen Ke-12 di sini semalam.