Hadiah buat ayahanda, bonda - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
KUANTAN - Pemangku Raja Pahang Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah hari ini menyifatkan Anugerah Ijazah Kehormat Doktor Pengurusan Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang diterimanya sebagai hadiah istimewa kepada seluruh anggota keluarga baginda.