Ibu sebak terima ijazah mendiang anak - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN - Perasaan sebak bercampur bangga dirasakan oleh seorang ibu ketika mewakili mendiang anaknya pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia (UMP) Ke-12 di Dewan Kompleks Sukan UMP Kampus Gambang di sini, hari ini.