Graduan UMP dinasihati hayati nilai murni - Amin Ridzuan, Ishak; Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) diingatkan supaya menghayati nilai murni dalam kehidupan peribadi dan tanggungjawab profesional untuk membuat keputusan yang baik.