Penyelidikan UMP berimpak tinggi - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperlihatkan peningkatan dalam menghasilkan penyelidikan dan inovasi berimpak tinggi apabila meraih pelbagai kejayaan sama ada dalam dan luar negara.