Expokonvo UMP: Utusan tawar pelbagai hadiah - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
Pelbagai hadiah menarik menanti orang ramai yang mengunjungi dan membeli di gerai Kumpulan Utusan di Expokonvo Universiti Malaysia Pahang (UMP) 2017 sempena Majlis Konvokesyen Kali ke-12 yang bakal berlangsung selama tiga hari bermula 18 November ini.