UMP terima tiga bot kayuh - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima tiga unit bot kayuh dalam menggerakkan usaha menjadikan universiti berkenaan sebagai pusat pelancongan pendidikan.