ECRL bawa limpahan ekonomi menyeluruh - Abd. Halim, Hadi (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUALA LUMPUR - Pembangunan Projek Laluan Rel Pantai Timur (ECRL) tidak seharusnya dilihat sekadar inisiatif meningkatkan taraf pengangkutan awam di luar bandar sebaliknya merupakan pelan jangka panjang yang akan membawa limpahan ekonomi berimpak tinggi secara menyeluruh kepada negara.