Teks Ucapan Yang Hormat Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Sempena Persembahan Ucapan Majlis Berbuka Puasa Warga UMP Bersama KDYTM Tengku Mahkota Pahang - Pejabat, Naib Canselor UMP (Universiti Malaysia Pahang, 2016)
Dengan penuh hormat dan takzimnya, patik dan warga Universiti Malaysia Pahang menyembahkan semulia -mulia ucapan menjunjung kasih atas keberangkatan Kebawah Duli Yang Teramat Mulia Tuanku berdua ke Majlis Berbuka Puasa Bersama Warga UMP pada petang 3 Ramadhan 1437 Hijrah yang barakah ini.