Teks Ucapan Yang Hormat Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Sempena Majlis Pemeteraian Memorandum Perjanjian Antara UMP dan Dimension Bid (M) Sdn Bhd - Pejabat, Naib Canselor UMP (Universiti Malaysia Pahang, 2016)
Alhamdulillah, sukalah saya merafakkan setinggi-tinggi kesyukuran ke hadrat Allah Ta’ala kerana dengan limpah rahmat, kurnia dan izin-Nya, maka kita dapat bertemu dalam pada pagi ini, bagi satu lagi pemeteraian kerjasama strategik antara UMP dan rakan industrinya yang terbaharu iaitu Dimension Bid (Malaysia) Sdn Bhd.