Teks Ucapan Yang Hormat Profesor Dato’ Dr. Daing Nasir Ibrahim Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Sempena Majlis Anugerah Tokoh Siswa 2015 - Pejabat, Naib Canselor UMP (Universiti Malaysia Pahang, 2016)
Sesungguhnya, UMP amat berterima kasih kepada pihak Kementerian Pendidikan Tinggi atas kepercayaan yang telah diberikan kepada kami sebagai tuan rumah Majlis Anugerah Tokoh Siswa edisi ketiga ini. Dengan mandat dan kepercayaan tersebut, pihak pengurusan UMP telah berusaha sedaya-upaya untuk memastikan pengelolaan Majlis Anugerah Tokoh Siswa 2015 ini berjalan lancar demi keselesaan para tetamu dan kesempurnaan atur caranya.