UMP Advanced perkasa agenda TVET dan PSH - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kuantan: UMP Advanced menyediakan pelbagai program khusus bagi membantu kerajaan melahirkan tenaga kerja berkemahiran tinggi dan melonjakkan agenda Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH) serta Latihan Pendidikan Teknikal & Vokasional (TVET).