UMP terus cemerlang cipta rekod - Nurul Nadira, Shaari (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencipta rekod tersendiri selepas mencatat 95 peratus kadar kebolehpasaran graduan pada tahun lalu, melepasi sasaran 85 peratus ditetapkan Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT).