Terap nilai murni secara profesional - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PEMANGKU Raja Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah mahu setiap graduan menghayati nilai-nilai murni bukan sahaja untuk kehidupan peribadi tetapi dalam melaksanakan tanggungjawab profesional di tempat kerja.