Kutipan meningkat - Nor Azma, Laila (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kelonggaran tempoh grace period pembayaran balik pinjaman Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) daripada enam bulan kepada 12 bulan, sudah berkuat kuasa pada 1 November lalu.