UMP tingkatkan kesedaran bahaya asbestos - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN - Sekolah Kebangsaan (SK) Indera Shahbandar di Pekan, dekat sini dipilih menjayakan program tanggungjawab sosial korporat (CSR) Rasa Kasih Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan syarikat dari Jepun, Eco24 menerusi kerja-kerja berkaitan menyapu bahan lapisan pelindung atau coating pada atap asbestos di sekolah tersebut, baru-baru ini.