Salut atap asbestos elak bahaya - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Pekan: Atap asbestos bangunan Sekolah Kebangsaan (SK) Indera Shahbandar, di sini, dicat dengan salutan khas oleh sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam usaha mengurangkan bahaya pelajar terdedah kepada bahan itu.