Tuah umpan cacing Wan Ahmad bawa pulang RM7, 000 - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PEKAN - Pemilihan umpan cacing membawa tuah kepada seorang lelaki apabila ia dimakan ikan keli Afrika seberat 3.97 kilogram (kg) sekali gus menobatkannya sebagai juara Pertandingan Memancing Terbuka sempena Ekspokonvo Universiti Malaysia Pahang (UMP) di tasik universiti berkenaan di sini, hari ini.