IPTA sambut baik saranan Kementerian Pengajian Tinggi - UMP, PNC (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2017)
KUALA LUMPUR - Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) menyambut baik saranan Kementerian Pengajian Tinggi untuk menggunakan kod respons pantas (kod QR) pada sijil akademik mulai pertengahan tahun 2018.