Belajar Mandarin 28 Jam - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
"Saya mengambil masa tiga tahun menghasilkan buku bertajuk Mandarin For All untuk kegunaaan penuntut Melayu, India, Orang Asli dan Bajau yang ingin belajar serta lulus ujian kefasihan bahasa Mandarin (HSK) yang kini diiktiraf di seluruh dunia.