UMP, Jabatan Penjara jalin kerjasama - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
Pekan - Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan perjanjian persefahaman (MoU) dengan Jabatan Penjara Malaysia bagi melatih pelajar menjadi usahawan dan mengenal pasti peluang pemasaran produk My Pride secara atas talian.