Pelajar tahfiz 10A SPM kongsi tip cemerlang yang semua ibu wajib tahu - Rosjuliana Hidayu, Rosli (Karangkraf, 2017)
Seorang pelajar tahfiz yang memperoleh 10A di dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) berkongsi cerita, dia hanya makan makanan hasil masakan ibunya. Dan, apa yang dapat dilihat daripada konsistensi pengambilan masakan ibu, dia mudah menghafal, mudah belajar dan hasil praktis itu juga dia kini menjadi pelajar cemerlang sama ada dari sudut disiplin diri dan juga akademik. Tiada yang lebih membahagiakan seorang ibu selain mendapat anak yang cemerlang rohani, jasmani dan juga akademik.