UMP lancar perpustakaan digital, galak minat membaca - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2017)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan perpustakaan digital sebagai menggalakkan dan memupuk minat membaca serta menambah ilmu pengetahuan dalam kalangan warga UMP dan masyarakat setempat.