Laporan interim profiling entrepreneurship empower ECER Daerah Bera - Mazita, Mokhtar (2018)
Melaporkan status terkini bagi perlaksanaan Fasa Profiling untuk Program Latihan Kemahiran dan Keusahawanan empower ECER Daerah Bera 2017-2019